הכאב נמשך אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/10/2016 | 16:30 | מאת: שרון

שלום, עברתי ניתוח להסרת דיסק l4-l5 לפני 3 שבועות. הכאב ברגל לא פסק .. מבחינתי הניתוח נכשל . המנתח אומר שזה יסתדר שהעצב היה לחוץ הרבה זמן.. שאלתי היא באם פיזיוטרפיה והליכה לא יעזרו מתי אפשר לגשת לזריקת גלי רדיו אחרי ניתוח ? אודה מאוד לתשובה חג שמח

אכן, עצב שהיה לחוץ תקופה ארוכה בד"כ אינו מתאושש מיד, ההחלמה יכול להארך חודשים. ממליץ על ביקורת אצל המנתח כחודש וחצי - חודשיים לאחר הניתוח ולהתייעץ איתו לגבי האופציות. איני ממליץ על גלי רדיו בשלב זה. חג שמח ורפואה שלימה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק