כאבים ברגליים שלא עוברים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/10/2016 | 19:03 | מאת: אוהד

שלום אני בן 22, ברקע יש לי דלקת מפרקים פסוריאטית. יש לי כבר כחודש כאבים חזקים מאוד ברגליים מאחורה (בשתי הרגליים, מתחיל באזור העכוזים/יריכיים עליונות ועד שרירי התאומים) ונאמר לי על ידי אורטופד שזה סכיאטיקה בגלל בלט דיסק שנראה בMRI בין החוליות L5-S1. (כשביצעתי את הMRI בכלל לא כאב לי ברגליים אלא זה היה במסגרת הבירור הראומטולוגי). בימים האחרונים יש לי סוג דומה של כאב בשתיי הידיים באזור השריר התלת ראשי וחשבתי שאולי גם יש לי פריצת/בלט דיסק צווארי אבל זה לא צירוף מקרים מוזר שאחד אחרי השני זה "תוקף" אותי? 1.האם ידוע לך מהניסיון שלך על מקרים שעשויים לחקות כאבים עצביים כדוגמת סכיאטיקה? במיוחד לאור זאת שיש לי דלקת במפרקי עמוד השדרה. 2. קראתי שחוסר במגנזיום יכול לגרום לכאבים בעצב הסכיאטי, ייתכן שזאת אופציה שיש לברר אצלי? הכאבים ברגליים פוגעים לי מאוד באיכות חיים שגם ככה פגועה, מה אני צריך לעשות עם זה? תודה על ההתייחסות.

כדאי שתפעל בשני מישורים, גם בטיפול בפסוריאזיס וגם להבדק אצל מומחה עמוד שדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק