האם יש לי בעיה לאור הממצאים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/09/2016 | 16:20 | מאת: במ

בן 61. לפני כשנה בערך הרגשתי תחושות ביד וגם מאחורי השכמה וחוסר תחושה בזרת בבדיקה שערך אורתופד נשלחתי לבדיקת emg ו mri לעמוד שידרה צוארי כמו כן אובחן דלדול שרירים בכף יד לאחר התוצאות הוחלט לנתח אותי ניתוח לשחרור העצב האולנרי אותו עברתי בהצלחה במקביל אמרו לי לבדוק אם יש לי בעיה נוספת הנובעת מהצואר תוצאות ה mri שינויים ניווניים במרווחים ובמפרקים מוקד פתולוגי בחוט c5 בלט c34 c45 מיילופתיה c5 בלט c67 אני מרגיש טוב , לא סובל מכאבים ועושה ספורט האם הממצאים האלה מסוכנים ? האם אני זקוק לניתוח ? האם טיפול אלטרנטיבי יכול לעזור ? אשמח לקבל את דעתך תודה

יתכן מאוד שהסימפטומים שאתה חווה נובעים גם מעמוד השדרה הצווארי, כדאי שתבדק אצל מנתח עמוד שדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק