חולשה והרדמות של היד במשך שנתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/08/2016 | 21:48 | מאת: חיים

יש לי חולשה ביד שמאל מזה כשנתיים. אני מתקשה בעבודה מול המחשב. יש לי נימול זרמים ועקצוצים ביד שמאל ותחושת כבדות ביד.אני ממש סובל והפסקתי לעבוד במשך 30 יום כתוצאה מחולשה ביד. אני מפחד לאבד את פרנסתי ושלא אוכל לפרנס את משפחתי. עשיתי פיזיותרפיה , שינוי ארגונומי של סביבת המחשב, הדרותרפייה ודיקור סיני ומסגים ושום דבר לא עוזר. עשיתי צילום CT ולהלן התוצאות : בגובה c6-c7 ניתן לראות בלט דיסק אחורי עם פריצת דיסק ניכרת לטרלית ופורמינלית משמאל. לא הודגמו בלטי דיסק אחוריים משמעותיים ביתר הגבהים של עמוד שדרה צווארי. מה זה אומר ? צריך ניתוח ?

לבצע MRI ולשקול ניתוח, גם ניתוח אנדוסקופי, מקווה שהנזק העצבי הפיך לפחות חלקית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק