ניתוח acdf או טיפול אחר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/07/2016 | 14:18 | מאת: פרח

אני בת 46 ממתינה לניתוח לאחר ממצאים בMir עמש צווארי מדגים בקעים דיסקלים גדולים c-3-6 עים לחץ קשה על הקורד בעיקר בc-3-4 וחשד לשינוי סיגנל בקורד ממליץ על טיפול ניתוחי c3-6 Acdf סיכום רופא, השאלה שלי היא האים דחיפות ניתוח הכרחית ? הפחד גובר עלי קראתי וצפיתי בשיטה שאתה מבצע אנדוסקופית האים היא מתאימה לי ?או שבכלל יש טיפול אחר מניתוח שהכי מפחיד אותי הרופא המטפל שלי טוען שאים לא אעשה ניתוח מצבי ידרדר עד לאפילו שיתוק אודה מאוד לחוות דעת ממך

נראה על פניו שאת צריכה את הניתוח. לגבי שיטתי, אצטרך לראותך קודם.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק