תחושת שריפה וחום ברגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/07/2016 | 08:03 | מאת: עומר

שלום לפני כ 3 חודשים עברתי ניתוח עמוד שדרה צווארי כולל קיבוע לחוליות C4-C7 .הניתוח לשמחתי עבר בהצלחה גם לפני הניתוח וגם עכשיו יש לי תחושה של זרמים ברגל ימין תחושה של שריפה , כאילו חום וממש כאילו זרם חשמלי . זה התחיל ברגל לתחת לברך ולאט לאט עולה למעלה ממש כאילו הישבן נתפס מהזרמים. יש לי בלט דיסק בגב תחתון כבר למעלה מעשור אבל יחסית הגב התחתון לא כואב . תופעה נוספת מהימים האחרונים היא שברגע שאני מוריד את הראש מעט הגב התחתון מעל הישבן כאילו יש זרם חשמלי . זה ממש ביחד עם הורדת הראש. אודה מאוד לחוות דעתך

יתכן ואתה חווה פגיעה בחוט השדרה (זו הסיבה שביצעת ניתוח) , ליתר ביטחון כדאי שתבצע MRI ע"ש צווארי חדש ותלך לביקורת אצל הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק