שאלה נוספת לגבי הציסטה המסוידת של סבא

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/07/2016 | 22:22 | מאת: עומר

סליחה , שכחתי שאלה נוספת : 6. מדוע ישנם ימים שכמעט אין כאבים וימים אחרים עם כאבים חזקים ? האם ייתכן שהכאב בסוף יחלוף למרות שהציסטה מסוידת ? הרי אם היא לוחצת על העצב - מדוע ישנם ימים עם הקלה בכאב ? ללא טיפול שמרני או משכך כאב והאם סבא עושה משהו שהכאב חוזר ??? מה אסור לו לעשות. מתנצל על ריבוי השאלות,ותודה מראש לפורום המקצועי והנהדר שלך

הציסטה מכילה נוזל אשר מתנקז לעתים חלקית ומקל על הכאב. ניתן לבצע שאיבת הנוזל הציסטי תחת CT (ד"ר בן שושן) , לצורך הקלה אך לדעתי הפתרון יהיה הסרת הציסטה (מכיוון שהיא מסויידת)

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק