שחיקה בברך וכאב בגב התחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/07/2016 | 13:12 | מאת: אבינועם

שלום לך ד"ר דוידוביץ אני סובל מברך שמאל שנים רבות שחיקה של הסחוס ורגלי o אני אמור לעבור ניתוח לתיקון הציר.. לאחרונה וכתוצאה מעבודתי אני סובל מהגב 2 בלטי דיסק מידי פעם מקרין לרגל האם אפשרי לתקן את הציר למרות הכאבים בגב ? פשוט השחיקה בברך יוצרת לי לחץ על הקרסול ?

לא כל בלט דיסק בגב צריך לתקן, אם הבעייה בברך משמעותית תטפל לפי הדרוש.

20/07/2016 | 20:49 | מאת: אבינועם

שלום לך שוב ד"ר דוידוביץ אני יודע ומבין שלא כול בלט דיסק צריך לתקן כמו שאמרת... פשוט בעקבות השחיקה בברך ורגלי ה-o יש לי קשיים בהליכה מרובה עמידה ממושכת אני מרגיש כאבים בקרסולים... השאלה שלי האם כדאי לתקן את הציר כי האיכות חיים ירודה והאם התיקון יכול לשפר גם את מצב הגב מבחינת הכאבים ?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק