אחוז הצלחה? לבני 75 ומעלה לניתוח היצרות תעלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/07/2016 | 23:51 | מאת: קרן

שלום רב, אימי בת 75 מזה כ-4 שנים דוחה את הניתוח ( מחשש גדול) מצבה החמיר. כאבים חזקים המקרנים לרגלים, קושי בהליכה רציפה, ובעמידה. לאחרונה החליטה ולאור מצבה המחמיר לגשת לניתוח. הוחלט שתעבור בשבועיים הקרובים את הניתוח בביה"ח רמב"ם. א. מהו אחוז ההצלחה השכיח לקבוצת גיל זו? ב. האם עד כמה שידוע, במחלקה/בקהילה ישנו טיפול/שיקום סעודי המאפשר לעבור את "אחרי" הניתוח בבטחה ובקלות? אשמח לתגובתך. תודה.

בד"כ הניתוח עובר טוב אחרי תקופת החלמה. נראה על פניו שמצבה אינו מאפשר ברירה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק