כאבים בגב תחתון ובתעלת השדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/07/2016 | 11:45 | מאת: ישראל תדהר

ד"ר דוידוביץ שלום אני כיום בן 79.5 סובל למעלה מ-10 שנים מבאבים בגב התחתון l4-s1 עם הקרנה של כאבים ורדימות לרגל שמאל. בבדיקות מצאו שיש לי הצרה בתעלת השדרה ולאחר טיפולי הזרקה למיניהם אשר לא צלחו הוחלט על ניתוח.ב-09\2009 בוצע ניתוח בבי"ח רמב"ם "למינקטומי ודקומפרסיה" של חוליות l4-5. לאחר החלמה כאבי ההקרנה חלפו אבל רק למשך כ-3 שנים וחזרו ונמשכים עד היום. כאבי הגב לא חלפו כלל ונמשכים גם כיום. הרופא שאליו אני הולך היום ד"ר אסלאן מבי"ח בני ציון אומר שצריך לעשות ניתוח של קיבוע חוליות. אני בבעיה לא יודע מה להחליט האם לעשות ניתוח חוזר? ושאלתי אליך האם אפשר לעשות רק ניתוח אנדוסקופי לתעלת השדרה על מנת להפסיק את באבי ההקרנה לרגל? ואם כן מה עושים? האם ניתן לעשות בחיפה? בתודה. ישראל

להגיע לפגישת ייעוץ עם MRI עדכני. בילינסון- 03-9376666 פרטי- 09-7737709

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק