פריצת דיסק L5-S1 תוך הקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/06/2016 | 00:52 | מאת: מני

שלום, עשיתי CT לפני כחודש . תוצאות הCT : 2 בלטי דיסק קלים בL2-L3 L4-L5 פריצת דיסק גדולה לטרלית משמאל ממלאת את הרצס הליטראלי ויורדת לתוך תעלה ספינאלית לאורך כ2.2 ס"מ עם לחץ על השורש . בקיצור זה כ-6 שבועות כאבים עזים ברגל שמאל תוך תחושת נימול בכף רגל שמאל. ניסיתי פיזיוטרפיה כירופרקטיקה דיקור ועוד ... הוזרק לי תחת שיקוף אפידורל לשורש L5 אך ללא שום הטבה וכעת נשלח השבוע שוב לזריקה נוספת באסותא רמת החייל לשורש S1 בהמלצת פרופ' פלומן. במידה וגם זריקה זו לא תועיל מה השלב הבא? ובמידה ומדובר בניתוח האם אתה מנתח באסותא רמת החייל..או האם ניתן לבצע את הניתוח בבלינסון ? אין לי לצערי ביטוח רפואי פרטי.

אם הזריקה לא תעזור, ניתן לשקול ניתוח אנדוסקופי. תצטרך כמובן לבצע MRI וכמובן להגיע לפגישת ייעוץ. אם אתה מכבי, אין בעייה לבצע הניתוח גם באסותא עם טופס 17.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק