שיתוק בכף הרגל עקב פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/06/2016 | 20:37 | מאת: אירית

שלום רב. מזה כעשר שנים יש לי שלוש פריצות דיסק מותניות בדיסקים l3-l5. לפני כשנתיים וחצי חלה החמרה באזור l4 ונסתמה תעלת העצב הפריפרי ונגרם לי שיתוק בכף רגל ימין שכרגע במצב של דופ-פוט. אושפזתי בתל השומר לבירור ביחידת גב, שם אמרו שאין מה לעשות ומאז אני נעזרת בסד להליכה. בנוסך, לםני כחודש החלו גלי חום במורד הרגל. האם יש דרך ניתוחית אנדוסקופית לעזור לי ולפתור בעיה זו? מעבר לכך בעקבות כל הםריצות המותניות יש לי בלטים בשלוש חוליות בצוואר. אין לי רגע ללא כאב. יש לציין שלםני כעשר שנים הזריקו לי פעמיים זריקות לתוך עמוד השדרה שעזרו פלאים באיכות החיים ממצב של משככי כאבים רבים וחוסר יכולת לזוז עד למצבי כיון, ובכל זאת הכאבים בלתי נסבלים. אשמח מאוד לתשובה

26/06/2016 | 21:05 | מאת: ליאור

אחד שגם קורא פה וגם סובל מהגב מבלטי דיסק ומביין שאת סובלת שאלה לי אלייך.. האם את מצליחה למרות זאת לתפקד ולעבוד או שאין פתרון בכלל... ? ליאור

מאחר ומצבך מורכב, כדאי שתבדקי ע"י מנתח. איני מאמין שניתוח יוכל לעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק