ברכיים וגב תחתון ע"ש מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/06/2016 | 09:22 | מאת: נועם יעקב

שלום לך ד"ר דוידוביץ הנני בחור צעיר מעל גיל 30 סובל המון שנים מהברכיים בעקבות נפילה.. יש לי דפורמציה לקויה זאת אומרת רגלי o... לאחרונה ובנוסף נחבלתי גם בעבודתי והתחלתי להרגיש את הגב... עברתי בדיקה ישנה בלטי דיסק השאלה שלי האם הדפורמציה של הרגלים משפיעה על הגב התחתון המקצוע שלי עד היום היה נהיגה/נהג אודה לך על תשובתך...?

הכל יכול להשפיע, צריך לראות איך משפרים ביום-יום את התנאים, ישיבה גבוהה ברכב, עצירות ליישור הגב, שחייה וחיזוק שרירי הגב התחתון.

08/06/2016 | 00:32 | מאת: נועם יעקב

תודה רבה לך על תשובתך... הייתי אמור לעבור ניתוח לתיקון רגלי o ציר הרגל... האורטופד שלי לבעיות גפים שלח אותי להתיעץ עם מומחה לגב... בכדי לקבל טיפול לגב ויעוץ ממומחה לגב ואם הטיפול לגב לא יעזור אז אנחנו נכון שהבעיה היא מהדפורמציה הלקויה רגלי o... מהבנתי החבלה בברך והיציבה הלקויה השפיעה לי על הגב ובלטי הדיסק שנתגלו...?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק