צוואר כאבים כתף ונמשך ליד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/06/2016 | 11:12 | מאת: דן

שלום לפני שלושה חודשים כאבי צוואר כתף ונמשך ליד שמאל חזקים והדבר שנבעלתי ודאגתי שבקושי הצלחתי להרים בקבוק גדול הייתי אצל רופא שלך למיון וכתב חולשה קלה בישור כף יד וכנראה פריצת דיסק ביצעתי אם אר אי התשובה c5-c6 בקע דיסק פראמאדיני משמאל אם לחץ על השק הדוראלי נמשך גם לפורמינה הנאוראלית אם הצרות פורמינה נאוראלית הבעיה ביד שמאל מאז ברוך השם מצליח להרים בקבוק אבל עדיין מרגיש בישור כף היד שאני מרים כמה פעמיים שהיא מתעייפת הרופא המליץ על ניתוח האם החולשה שבא והולכת זה מהפריצה והאם ניתוח יעזור וקיים עוד שני בלטים במקומות שונים תודה רבה

כל עוד אתה משתפר עדיף לא לנתח בפרט שמדובר בניתוח שמקבע חוליות ועלול לגרור תופעות משניות במהלך החיים. תבצע אוסתאופתיה וחיזוק היד.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק