ליפומה בקונוס חיפוש מנתח מתאים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/05/2016 | 20:52 | מאת: מרק

בני בן ה32 מזה כשנה וחצי סובל כאבים, זרמים ונימול ברגל שמאל (כאבים חזקים לאחרונה, לעתים עד כדי קושי בהליכה ועמידה וחוסר תחושה באצבעות). בנוסף סובל במשך תקופה דומה מבעיות אורולוגיות שונות דוגמת קושי במתן שתן לעתים - בעיקר בבקרים לאחר שינה, דליפה של מעט שתן בלילה (לא מתרחש בתדירות גבוהה), לעתים גם הרגשה של דחיפות במתן שתן וזרמים באיזור איבר המין.הבדיקות האורולוגיות אשר ביצע - תקינות . פיענוח הMRI שביצע : ליפומה אינטרה דורלית סוב פיאלית שמאלית של הקונוס בגובה L1-3 מימדיו 16X18X42 מילימטר. הקונוס בגובה L3 .הפילום בגדר הנורמה , אין עידות לדיסרפיזם. נאמר לבן שלי שהוא נולד עם הליפומה וכדאי לו למצוא נירוכירורג בחו"ל שניתח ילדים רבים עם מקרה דומה . האם תוכל להמליץ לו על מנתח /מקום לביצוע הניתוח?

ממליץ לך לפנות לד"ר מיכוביץ, מחלקה נוירוכירורגית בבלינסון.

27/05/2016 | 19:54 | מאת: מרק

תודה רבה על ההמלצה! האם השיטה אשר אתה הבאת לארץ לניתוחי גב , אינה מתאימה למקרה זה?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק