עמוד שדרה צווארי- פענוח mri. צריכה עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/05/2016 | 23:52 | מאת: גילי

שלום רב, אני בת 40. עברתי בדיקת mri מוח ועמוד שדרה צווארי. כל זאת עקב נימול, זרמים ורעד לא רצוני באצבעות כף יד שמאל. בדיקת המוח- תקינה. להלן תוצאות ה mri שקיבלתי: c2 c3- . :פריצה לטרלית מימין ללא אפקט מסה על השק c3 c4- בלט דיסק דיפוזי עם נטיה ימינה .הצרות פורמינלית קלה מימין c4 c5- בלט דיפוזי ללא אפקט מסה על קדמת השק התקאלי .ללא הצרויות פורמינליות c5 c6- בלט דיסק דיפוזי משיק לקדמת השק התקאלי .ללא אפקט מסה על חוט השדרה .הצרות פורמינלית קלה בינונית מימין c6 c7- פריצה פארא צנטרלית מימין עם אינדנטציה פוקאלית על קדמת חוט השדרה .ללא הצרויות פורמינליות C7-T1 :רוחב תקין של התעלה והפורמינות ללא בלט דיסקלי לסיכום: שינויים דיסקלים כמפורט בגוף הפענוח ללא סימני מיאלומלציה בנוסף, עברתי בדיקת emg וצילומי עמוד שדרה בהם נראתה הצרות. אודה מאוד מאוד על פענוח הממצאים. גילי.

אין הסבר בדו"ח MRI לסימפטומי שלך, יתכן ומדובר בבעייה נוירולוגית, יש להמשיך ברור נוירולוגי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק