כאבים חוזרים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/05/2016 | 20:37 | מאת: סמדר קלימיאן

אני בת 52 וסובלת הרבה שנים מכאבי גב ,לפני כשמונה שנים הייתי בהתקף חזק מאוד קיבלתי המון משכחי כאבים כמו : טרמדקס, ארקוקסיה, אטופן וזריקות.עשתי טיפול סיני שיאצו. בשלושה החודשים האחרונים חזרו שוב הכאבים הופנתי לסי טי ואלה הממצאים : שינויים בגופי החוליות ובמפרקים הפצטאליים. בגובה L2-L3 בלט דיסק גורם ללחץ על השק הטקלי ולהיוצרות פורמינלית דו צדדית. בגובה :L3-L4 בלט דיסק גורם ללחץ על השק הטקלי ולהיוצרות פורמינלית דו צדדית. בגובה L4-L5 : בלט דיסק. נושק בשק הטקלי בנוסף בוצע צילום עמוד שידרה צווארי ולהלן הממצאים : מנח החוליות תקין. הצרות קלהשל רוח בין החוליות c4-c5-c6 מה דעתך ?.

05/05/2016 | 20:39 | מאת: סמדר קלימיאן

אני רוצה להוסיף שהכאבים מקרינים על שתי הרגליים, לעיתים איני יכולה לשבת או לעמוד כלל , מרגישה משא כבד המונח על גבי

אם הכאב ממוקד לגב בלבד ניתן לבצע טיפולים משלימים כולל שחייה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק