כאבים מטורפים וחום נמוך

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/05/2016 | 21:27 | מאת: טליה

שלום, בת 60. כבר המון שנים סובלת מכאבי גב, פריצות דיסק לאורך עמוד השדרה כאשר בשנים האחרונות ישנן 4 פריצות דיסק בצוואר+ היצרות. כבר 4 שבועות עם כאבים מטורפים, מנוטרלת מפעילות, עם משככי כאבים חזקים ביותר. כאב מתגבר במנוחה (שכיבה בכלל בלתי אפשרית). כמו כן בשבועות האחרונים חום נמוך בערב. MRI מראה על הפריצות דיסק (4 כאמור)+ היצרות אך לדברי הרופא לא אמורים להיות כאבים עד כדי כך חזקים וגם חום אינו קשור לעניין. מה עליי לעשות? מוטרדת, סובלת. תודה

לגבי החום תצטרכי לעבור ברור מול רופא המשפחה לשלול מחלה מיאלופרוליפרטיבית (תשאלי אותו מה זה). לגבי הצוואר ניתן לבצע אוסתאופתיה לחיזוק שרירי הצוואר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק