כאבי גב תחתון שלא מגיבים לטיפולים.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/04/2016 | 11:19 | מאת: אור

אני בת 46 סובלת מזה זמן רב מכאבי גב בעיקר תחתון ועברתי מגוון רחב של טיפולים (דיקור, פיזיותרפיה,הידרותרפיה,כירופרקטיקה, טיפולים תרופתיים כולל משככי כאבים חזקים, נוגדי דלקת, הזרקה אפידורלית) והכאב לא מרפה ובנוסף כל הזמן נתפסים לי השרירים נורא חזק בגב. ב-MRI שעשיתי כתוב: פרוטוזיה דסקלית אחורית קלה ב-D11-12 ללא לחץ על חוט השדרה. בלט דסקלי לצד שמאל ב-L3-4 ללא מוערבות נוירלית. פרוטוזיה דסקלית ב-L4-5 לצד שמאל ללא מעורבות נוירלית. פרוטוזיה דסקלית לצד ימין ב-L5-S1 ללא מוערבות נוירלית. אשמח לדעת מה תשובת ה-MRI אומרת ובנוסף האם ניתוח יכול לעזור ומה ההשלכות?

ככל הנראה ניתוח לא יעזור במצבך. הסיבה העקרית לכאבייך היא חולשה של שרירי הגב המייצבים. הכי טוב לשחות גב או חתירה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק