בדיקת MRI לעמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/04/2016 | 14:44 | מאת: דכור דגש

שלום ד"ר, אני בן 33 הבדיקה בוצעה עקב כאבים בירך כולל נימול מתמשך בזמן ישיבה בשתי הרגליים. להלן פענוח בדיקת MRI לגב מותני. הקונוס המודולרי הודגם כתקין בגובה L1. שינויים ניוונים סביב ה- END PLATE וקשרית ע"ש שמורל במספר חוליות. מימצא ליווי: מממצאים בקוטר של עד 1.8CM בכבד, לקורלציה עם US. שאלה: 1. האם הממצא הקשור לעמוד השדרה מסביר את הכאב שחש לי ובכלל מה הפענוח אומר.? 2. האם הכבד אפשרי לראות אותו בבדיקה לצורך פענוח של הממצא או שהכוונה אולי לחלק אחר בגוף למשל כליה.? תודה מראש לתשובה שלך

לכאורה אין הסבר בבדיקת ה MRI לסימפטומים שלך. האם ביצעת EMG ?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק