כאבי גב ממושכים בלט דיסק הקרנה לגוף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/04/2016 | 18:42 | מאת: הדס

אני בת 34 סובלת מכאבי גב חמש שנים בתקופות שונות ובתדירויות שונות אמ אר איי הראה בלט דיסק חוליה l4-l5 ועוד בעיה בחוליה s3 ספונדילוליזיס דרגה 1 ללא חסר נורולוגי לפרקים משבש את חיי היום יום, תחושות שריפה נימול ועיקצוץ עם הקרנה לשכמות ולצוואר בעיקר, לפעמים יותר מגב תחתון ) עםשינויים ניוונים. דיקור, שחייה, פיזיותרפיה, טווינה אוסאופטיה , זריקת בלוק אפידורלי לא עזרו האם יכול להיות שמקור הכאב הוא שרירים ולא מבלט הדיסק וההצרות שיש לי? ואם כן מה הפיתרון תודה רבה

בד"כ השריר לא כואב סתם. בד"כ הוא נובע מגירוי עצבי ע"י הדיסק או כאב גרמי של החוליות ותגובה הגנתית של השריר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק