כאבים בצוואר עם הגבלת תנועה, נימול בידיים וחולשה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/04/2016 | 08:21 | מאת: רון

ד"ר שלום מזה מספר שנים שאני סובל מכאבים חדים בצוואר במיוחד בתנועות סיבוב וגם תחןשת נימול בידדים והרדמות וחולשה של יד ימין לפרקים. מתוצאות ה- CT: בגובה C4-C5 בלט דיסק אחורי קל משיק לשק הטקאלי. ללא היצרות נוירופורמינלית. בגובה C5-C6-בלט דיסק אחורי עם סימני לחץ קל על השק הטקאלי. היצרות נוירופורמינלית קלה דו-צדדי משנית להיפרטרופיה קלה של מפרקים אונקו-וורטברלים. אשמח לקבל את עצתך מה ניתן לעשות.

תנסה אוסתאופתיה וחיזוק שרירי הצוואר המייצבים. אם לא יעזור תבוא להבדק.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק