פריצת דיסק L4-5 וכאבי גב במשך 20 שנה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/04/2016 | 14:33 | מאת: GAL

סובל מכאבי גב תחתון(פריצת דיסק L4-5) כבר 20 שנה ברמות כאב גדולות יותר או פחות(לפי עונות השנה) ללא תופעות לוואי נוספות ועד עתה טיפלתי(מעבר למשככי כאבים) רק ע"י שאיבת דיסק שלא עזרה(אחרי חודש חזרו הכאבים) ובטפול כרופרקטי במשך 3 השנים האחרונות שהפחית את רמת הכאב אבל עדיין הוא קיים ופוגע לי באיכות החיים(אני אוהב ועוסק בספורט והכאבים פוגמים בתחביב זה וכן מורידים את רמת האנרגיה שלי) מנתוח שהוצע לי אני נמנע כרגע(לאור העובדה שאני מתפקד) אבל איכות החיים שלי נפגמת. מה היית מייעץ לי?

תמנע מספורט שגורם לך נזק לגב. תעבור לספורט שלא יזיק לגב (גם אם לא אוהב )

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק