ניתוח?? בלטי דיסק עם היצרות קשה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/03/2016 | 15:46 | מאת: אריאלה

CT מ יולי 15 הימרות דיסקלית ב L 2-3 ו L5 S1 שינויים ספונדילוטים L4-5 ו L5 S-1 . S בלט דיסק נרחב לוחץ על השק התיקאלי עם היצרות ספינלית ק ש ה ! בגובה L 2-3 בלט כנ"ל ועוד סטנוזיס קשה ופלאבום מעובה ומסוייד. L 4-5 בלט דיסק ןלחץ משמעותי על הרצס הנוירו פורמינה משמאל. בגובה L5 S-1 בלט משיר לשק התראלי. ד"ר דוידוביץ עברתי יסורי גהינום במשך 8 חודשים על זריקות אפידורליות גלי רדיו ושריפת דיסק במדיקל סנטר אך ללא הואיל כל ישיבה שלי מלווה בזעזועים בעצם הזנב וכאבי תופת כאילו החוליות מתחכחות אחת בשניה . האם הניתוח בשיטה הנוירוכרוגית תעזור? אני בת 60 . כמה זמן החלמה? האם קופ"ח עם מושלם מכסה את הניתוח וכמה עולה ניתוח כזה פרטי? היכן אתה מבצע ניתוחים אלו? אנא תשובתך המהירה. אני על סף שבירה. פורים משמח

תעשי MRI ע"ש מותני ותגיעי לפגישת ייעוץ, בלינסון (טופס 17) 03-9376666 או פרטי 09-7737709

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק