כאבים לאורך הרגל ובכף הרגל.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/03/2016 | 08:45 | מאת: מיכאל

שלום רב קיבלתי תוצאות של בדיקת c.t. להלן התוצאות d11 d12 בלט דיסק סידני הלוחץ על השק התקאלי. l5-s1 בלט דיסק פרא מדיני שמאלי הלוחץ על השק התקאלי משמאל. l4 l5 בלט דיסק דיפיוזי הלוחץ על השק התקאלי - יותר משמאל קיימת היצרות ספינלית בינונית. מה אומרים הממצאים.? אודה לך על חוות דעתך והאם זה מסביר את הכאבים המטורפים שלי. .

אם הכאב הכאב ברגל שמאל, גם L4-5 וגם L5-S1 יכולים לגרום לכך. תבצע MRI ותגיע לפגישת ייעוץ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק