mri עמוד שידרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/03/2016 | 20:18 | מאת: גל

שלום אני חולת nf לאחר בדיקת mri מבנה גרמי ומבחני שמור מנח אנטומי וגבי גופי החוליות שמור החוט במבנה ואות תקינים לכל אורכו לא מודגם גוש לוחץ בתעלה נוזלים תת עוריים רבים כמו גם תוך שרירים מתאים לנירופיברומות הגדולה נמדדה 2.9××0.9×1.1 ס"מ ממוקמת בשריר זוקפי גב שמאלי גבוה d3-4 נוזלים רקמתים רבים לאורך שורשים סקרלים דוד צדי מתאים לנירופיברומות מה זה אומר

יש לך נטייה לפתח גידולים שפירים ממעטפת העצבים. אם יש גידול שגודל יתר על מידה או כואב ניתן להסירו בניתוח. יש להיות במעקב נוירוכירורג

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק