אחרי דיסקטומיה שוב כאבים MRI תקין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/03/2016 | 20:48 | מאת: ענבר

שלום רב, שמי ענבר נערה בת 15, עברתי לפני חודשיים דיסקטומיה + קיבוע ב L1-L2 (ההקרנה הייתה לרגל שמאל וזה הגיע למצב של יכולתי לדרוך על הרגל). כמו כן, יש לי שלושה בלטי דיסק קלים. לאחר הניתוח היו כאבים ואז פסקו כעת הם חזרו שוב וכבר חודש עבר מתחילת הכאבים וזה רק מחמיר ומחמיר, אני מרגישה זרמים חשמליים בשתי הרגליים שלי (מהירך ועד לכף הרגל) ברגל ימין המצב יותר חמור ובמדי פעם במפשעה. בנוסף, יש לי תחושת "צריבה" בישבן בצד ימין ולעתים ברגליים. אינני יודעת אם תסמין זה קשור או לא אך גם מדי פעם אני מרגישה עקצוצים בידיים... המנתח שלי ד"ר אלון פרידלנדר שלח אותי ל-MRI לפני מספר ימים, היום הוא הסתכל על בדיקת ה-MRI ואומר כי היא תקינה וגם הקיבוע לא זז. אז ד"ר מדוע אני מרגישה כאבים אם ה-MRI תקין? איך פתאום מצבי החמיר? ממש כואב לי ומאוד מתסכל אותי שאפילו לא יודעים מה גורם לי לכאב...? האם יש מחלות נוספות שיכולות לגרום לכך? האם הניתוח שלי כשל? אני מרגישה מאוד מתוסכלת מהעניין וגם כואב לי מאוד.. (יש לציין כי אני עושה הליכה של שעה כל יום בהמלצתו של הרופא). אנא עזור לי! כואב לי כל הזמן והרופא לא יודע מדוע. תודה מראש, ענבר

אם ה MRI נראה טוב, יתכן ויקח עוד מספר חודשים כדי שהגוף שלך יתרגל לקיבוע. בכל מקרה תמשיכי מעקב אצל הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק