פיברומיאלגיה וניתוח גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/03/2016 | 15:41 | מאת: מירב

שלום רב, אני סובלת מפריצת דיסק וחולה בפיברומיאלגיה .לאחר התייעצות עם נוירו כירורג קיבלתי את המידע כי חולי פיברומיאלגיה מגיבים לא טוב ואף מצבם מחמיר בעקבות הניתוח יש לציין כי ההני סובלת מבלט בחוליה l45 אחרי טיפולים שמרניים וזריקה אפידורלית אחת ללא הטבה. מה דעתך בנושא? תודה רבה

רוב בלטי הדיסק (אם אין הקרנה משמעותית לרגל) אינם מצדיקים ניתוח.

06/03/2016 | 10:12 | מאת: מירב

שלום ד"ר, שאלתי היא לגבי פיברומיאלגיה וניתוח. ההקרנב כבר חודשיים + ללא הטבה לכן אופציית הניתוח עולה במידה ולא יחול שיפור.

26/03/2016 | 20:36 | מאת: מגי

מהם אחוזי ההצלחה לחולי פיברומיאלגיה בניתוח כריתת דיסק והאם תתכן החמרה?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק