ייתכנות של כאבים בחזה שמקורם בגב ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/03/2016 | 06:11 | מאת: יגאל

מזה חודשים רבים אני מתלונן על כאבים בחזה במנוחה לא במאמץ. רופא המשפחה מהיכרות רבת שנים מתעקש שאין קשר לבעיות לבביות מאחר וזה לא קורה בעת מאמץ והוא יודע שאני עושה הליכות ספורטיביות מזה 25 שנה ויותר ואכן בשעות המאמץ בהליכות הממושכות כולל עליות זה לא קורה.מאחר ויש לי בעיות גב עכב פריצת דיסק שמציק לי לעיתים קרובות,עלה בדעתי שיתכן וכאבי החזה מקורם בפריצת הדיסק.כאבי הגב מתבטאים בעיקר באזור המתניים שמקשים עלי את הישיבה ואני גם סובל מעקמת קלה. אני בן 67. אודה על הייחסותך.

כאבי גב תחתון אינם מקרינים לחזה, הייתי ממליץ שתבדק אצל רופא ריאות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק