המנגיומות....................................

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/02/2016 | 20:53 | מאת: גלינה

שלום רב, מזה כמה חודשים שאני סובלת מכאב ראש שמקרין מאזור הצוואר עמוד שדרה. בנוסף אני סובלת מטנטון (פעימות לב) . ביצעתי את 2 הבדיקות יחד ראש ועמוד שדרה צווארי. ב MRI ראש נכתב ציסטה רטנציונלית קטנה בסינוס ספנואידלי שמאלי. כל השאר תקין. ב MRI עמוד שדרה צווארי נכתב : המנגיומה קטנה בגוף חוליה C7. כמו כן מודגמות המנגיומות קטנות בגופי החוליות הגביות העליונות D3 ו- D4. מה המשמעות של מנגיומות? והאם זאת הסיבה לכאב ראש ועמוד שדרה צווארי? האם הממצאים הנל יכולים לגרום ל פעימות באוזן? תודה

אין קשר להמנגיומות (כלי דם מורחבים בחוליות) ולכאבים שאת מתארת. כדאי שתתייעצי עם רופא מומחה לכאב או שתגיעי לפגישה מסודרת עם נוירוכירורג מומחה לעמוד שדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק