כאבים עזים מתחת לכתף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/02/2016 | 12:02 | מאת: נירה

בת 58. סובלת לאחרונה מכאבים עזים בכתף. בבדיקת MRI. נמצא C6-7 בלט דיסק - אוסטאופיט אחורי קל לוחץ על החוט ללא היצרות הנקבים C 5-6 בלט דיסק- אוסטאופיט אחורי קל לוחץ קלות על הרצסים ועל הנקבים C 3-4 פריצת דיסק מרכזית זעירה אות תקין לאורך החוט מספר ציסטות עש טרלוב בגובה D1-2 וכן D1-7 - מעוניינת לדעת מה משמעות התוצאות הנל ,וכיצד נייתן לטפל בכאב הנורא והמתיש. - מה זה רצסים, ציסטות על שעם טרלוב - האם יש דרך למנוע את הסיבות לכאב

להבדק אצל אורטופד מומחה לכתף ואם ישלול בעייה בכתף לפנות למנתח עמוד שדרה עם הדיסק של ה MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק