CT מותני תוצאות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/02/2016 | 12:11 | מאת: בני

בסוף ה CT יש התרשמות: בקע דיקלי פרא מדיאני מימין ב T10-T22 בלט דיסק דיפוזי קל מעט פורמינלי מימין L2-1 L2-3 בלט דיסק היכר עם בקע מדיו-לטרלימשמאל בקע פומנילי מימין ופריצת דיסק נוספת עולה כלפי מעלה פרא מדיאנית מימין L3-4 לא ניתן לשלול סקווסקרציה של הדיסק. בלטי דיסק דיפוזיים ב L4-5 L5-S1 ממליץ MRI כרגע כאבים בברך כף רגל רדומה כאבים גם בירך וכמובן בגב מה כבודו ממליץ?

יש לך ככל הנראה פריצת דיסק L3-4 . תבצע MRI ותגיע לבדיקה לבדוק אם צריך ניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק