ממצאי בדיקת CT וכאבים בכף היד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/02/2016 | 11:08 | מאת: אלי

שלום רב ד"ר, לפני 4 חודשים החלו לי כאבים בכף היד ימין, באזור האגודל, מדובר בכאבי שריפה, דקירה. גם בשמאל אני מרגיש מיחושים קלים. עשיתי CT ע"ש צווארי: היצרות דיסקלית C4-C5, C5-C6,קומפרסיות מתונות של C5,C6 עם הקטנת גובה עד 20%. המפרקים הפצטליים תקינים. C3-4- בלט דיסק אחורי הלוחץ על השק התקאלי C4-5- בלט דיסק אחורי הלוחץ על התקאלי, יותר משמאל, עם היצרות של הנוירופורמינה משמאל C5-6- בלט אחורי הלוחץ על התקאלי.אין דיסקופתיה נוספת מה הטיפול המומלץ במקרה זה? האם המצב פתיר? אדגיש כי כרגע מדובר רק בכאבים משמעותיים מאוד, בכף יד ימין. אין לי כאבים בצוואר או במקום אחר.

תתחיל עם אורטופד כף יד, אם יהיה ללא ממצא תפנה לראומטולוג ואח"כ לנוירולוג אם יהיה צורך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק