כאבי גב וצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/01/2016 | 14:15 | מאת: עזאם

בהמשך להודעה שלי הקודמת עברתי סיטי מיאלוגרפיה עמוד שדרה צווארי והנה התוצאוצ בגובה c5c6הודגמו אוסטיופיט ובליטת דיסק משמאל הסתיידות קטנה extadural גבי ימין c7d1 ואני ממשיך לסבול כאבי תופת ונימול בזרוע שמואל שורף ונימולביד שמואל מה זה אומר

14/01/2016 | 11:14 | מאת: עזאם

בוקר טוב אני מחכה לתשובה שלך ומה צריך לעשות במצב כזה

אם הכאב ביד שמאל מחמיר, תבצע EMG ותבוא עם הבדיקות ליעוץ אולי ניתן לבצע ניתוח אנדוסקופי שיעזור לך.

29/01/2016 | 08:43 | מאת: עזאם

אני אמור לקבל זריקה סלקטיבית בצוואר בחוליות c5c6 השאלה שלי אם הזריקה תעזור לכמה חודשים האם אז צריך לעבור ניתוח איך שאמרו לי אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר ומה אתה מציע

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק