כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/01/2016 | 18:18 | מאת: קרן

לפני שבועיים התחילו לי כאבים ברגל שמאל עכשיו לא האמנתי שאני יגיע למצב שבו אני נמצאת כרגע אני מרותקת למיטה אני לא יכולה ללכת ולא לשבת אני סובלת מכאבים ברגל שמאל שמוקרנים לי מהגב הייתי השבוע אצל רופא אורטפד מומחה שבדק אותי אומר לי שיש לי לחץ מעצב מעמוד שדרה מותני ושלח אותי לעשות סי טי דחוף ונתן לי טיפול תרופתי ברקסין ווטמין טריבמין לשלושה שבועות כדור אחד ביום עכשיו הוא אמר שיהיה לי שיפור אחרי 4 ימים אני לוקחת את הכדור מיום שלישי כבר בערב ועברו רק ארבעה ימים שזה היום אני עדיין סובלת מכאבי תופת ומתי יתחיל להיות לי שיפור בכאבים מהברקסין הכאבים יפחתו אתה תוכל לתת לי תשובה בהקדם

כדאי שתנסי לבצע ישירות MRI ולא CT. אחרי ה MRI תראי מנתח ותבדקי את האופציות כולל זריקה אפידוראלית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק