בהריון בשבוע 7 עם פריצת דיסק ( L5)

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/01/2016 | 02:08 | מאת: לילך

שלום, שמי לילך אני בת 34 בהריון שבוע 7 . גילו אצלי פריצת דיסק בL5 אחרי בדיקות רבות שכללו MRI, אני כבר 3 ימים מקבלת טיפול של משטחי כאבים מאוד חזקים כולל מורפיום .. ( לא יכולה לזוז רוב הזמן) רצו לתת לי סטרואידים אבל אני ממש מסרבת וכרגע נמצאת על משכחי כאבים עד שיחליטו מה עושים ( כבר יומיים מנסים להבין מה לעשות עם המקרה שלי). חשוב לי לציין שאני בהריון שלישי עם לידה אחת טובה ועם ילד בריא בן שנתיים , בהריון השני אולצתי להפסיק בשל בעיה שהתגלתה בעובר בשבוע 15. ועכשיו בהריון שלישי. אני ממש חוששת ומפחדת איך הטיפול נגד כאבים ישפיע על העובר שלי מבחינה בריאותית כמו כן, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת נוספת אבל מה שאני בעצם מנסה להבין איך טיפול עם משכחי כאבים ישפיע על התינוק שלי ומה ניתן לעשות כדי לעזור לי לחזור לתפקוד בסיסי ( כרגע מרותקת למיטת טיפולים כבר 4 ימים) עם מכשירי מסז למניעת כרישי דם - כן יכולה ללכת לשירותים אבל רק עם עזרה והליכון. אודה מאוד על הכוונה עם המידע שצירפתי פה,אני גרה בחול. אמא מאוד מודאגת לילך

האם ישנה בעייה נוירולוגית? לגבי הטיפול בכאב, תתייעצי עם רופאי כאב.לפעמים אם יש צןרך ניתן לנתח החל מטרימסטר שני, תתייעצי עם רופא מרדים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק