ניתוח כתף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

28/12/2015 | 11:02 | מאת: לנה

שלום רב. כבר מעל שנה סובלת מכאבים בכתף ימין.עשו בדיקת EMG ידיים,נאמר לי שכנראה יש בעיה עיצבית ישנה בצוואר.עשיתי MRI ארטרו כתף-יש קרעים בגיד ביצפס ועוד בשני מקומות.הומלץ על ניתוח כתף.מצב החמיר.כאבים חזקים בתנועות מסויימות.כאב בנהיגה.התחיל לכואב גם יד ימין בימים אחרונים.רופא אחד אמר שיכול להיות שהכאב החזק הזה נובע מבעיה בצוואר דווקא.אני מבולבלת.וסובלת.העם כאבים ממש חזקים יכולים להיות בגלל צוואר ולוא דווקא בגלל קרעים בגידים?מה עליי לעשות?האם יש עוד בדיקות מומלצות..?אודה לתשובתך בהקדם..

ככל הנראה ניתוח בכתף בלתי נמנע. במקביל תבצעי גם MRI של עמוד השדרה הצווארי ותתייעצי עם מומחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק