שחיקת חוליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/12/2015 | 14:14 | מאת: דוד

לפני שנה אובחנה אצלי שחיקת חוליות בגב המותני L4 - L5 , אני סובל מכאבים ולחץ רק לאחר פעילות ממושכת כגון עמידה במשך יותר משעה , בעבר הייתי מאוד פעיל ספורטיבית והיום אי נמנע מפעילות בכלל כיוון שלאחר זמן מה יש תחושת לחץ על הגב התחתון ומתחילים כאבים בתנועות מסויימות, אחרי מנוחה קצרה זה עובר. הייתי בייעוץ של כמה רופאים שהציעו לנתח אבל בגלל רמת הסיכון ויתרתי על כך , האם יש טיפול לכך?

על ידי חיזוק שרירי הגב התחתון, וזריקות אפידוראליות, ניתן להמנע מניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק