mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/12/2015 | 14:15 | מאת: smadar

דר' דוידוביץ שלום, אשמח לתגובתך ב- mri הממצא היותר בעייתי בחוליות c5-c6 שינויים היפרטרופיים בפרק האונקוורטבלי מימין עם בליטה של הדיסק מימין לקו האמצע. היצרות קשה של הצד הימני של התעלה הספנלית עם היצרות קשה של הפרומינה הימנית ללא עדות משכנעת למיאלופטיה. בת 50 סובלת כבר כשלוש שנים במיוחד בעבודה מול מחשב ובלילה. אחרי טיפול rf שלא עזר הכאבים הפכו להיות ממכרסמים לחדים כפות הידיים נרדמות בלילה במיוחד באצבעות. האם הפתרון הניתוחי לשחרור התעלה מומלץ למרות שאין נזק לחוט השדרה. עייפתי מטיפולים שונים כואבים ומשונים. תודה מראש

האם ישנו כאב משמעותי ביד ושכמה ימנית, אם כן, ניתוח אנדוסקופי יכול לתת פיתרון טוב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק