EMG MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/12/2015 | 12:57 | מאת: א

שלום וברכה אשמח להסבר תשובת בדיקת emg שבוצעה לאחר כאבי צוואר מס' שנים עם השלכה לאזור גב עליון ולידיים "Slight inactive neurogenic pattern was found in the left infraspinartus muscles. Mild chronic radic. Changes )c5 root(. בנוסף בתשובת mri חוזר נראה סיגנל היפואינטנסי מגוף חוליה c5, ברצפיt1-t2 ללא שינוי מבדיקה קודמת. על מנת להבין את השינוי המרקמי גרמי ממולץ עיון בבדיקת ct והמשך בירור הדמייתי או רקמתי בהתאם. אודה לתשובה על בדיקתemg ו mri תודה רבה

הממצאים אינם מסבירים לחלוטין את התלונות, רצוי להבדק ושמומחה יראה את התמונות עצמן ולא רק את הפענוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק