קשיים בהליכה ועלייה במדרגות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/12/2015 | 01:38 | מאת: רוני

בחודש 4.15 אובחן אצלי בצילום c.t פריצת דיסק l5-s1 לאחר שטיפול בכדורים מספר סוגים אטופן ארקוקסיה קסאפו ליריקה לא הועיל בצעתי 3 הזרקות בגב בתל השומר מרפאת כאב בהפרשים של חודשיים בערך.כיום התופעות שהיו לי בהתחלה כגון דקירות חזקות בעכוז הימני העליון שלא איפשרו לי לשבת או לעמוד פסקו אולם החלה בעייה של כבדות בשוק הימני שמקשה עלי את ההילכה ועליי במדרגות .תודה

ככל הנראה אתה חווה פגיעה עצבית. כדאי לבצע MRI ולראות אם יש עדיין לחץ על העצב. אח"כ תתייעץ עם מנתח בשאלה אם כדאי לנתח ואולי להחזיר חלק מהתפקוד. תבצע גם EMG

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק