כאבי גב ועצירויות האם יש קשר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/11/2015 | 08:39 | מאת: אובדת עיצות

שלום דר', בכלל כאבים והרגשת נימול עברתי צילם סיטי ואני מפרטת מה שרק לא תקין: עמוד שדרה מותני ללא חומר ניגוד: שינויים ניווניים קשים בגופי החוליות, במפרקים פציטריים ובדיסקים עם אפקט ואקום. היווצרות של מרווחים הבין חולתיים. L3-L4 בלט דיסק דיפוזי על לחץ על השק הדורלי, ללא לחץ על השורשים. ללא היצרות התעלה. L4-L5 בלט דיסק דיפוזי על לחץ קל על השק הדורלי, ללא לחץ על השורשים. ללא היצרות התעלה. CT צווארי ללא חומר ניגוד: שיוניים ניווניים בגופי החוליות ובמפרקים הפצטרים. ללא היצרות מרווחים הבין חולתיים. דנס סימטרי ותקין. C2-3 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי ללא לחץ על השורשים. C3-4, C4-5, C5-6, ללא בלט דיסק, ללא לחץ על השורשים. C6-7 בלט דיסק דיפוזי יותר משמאל עם לחץ קל על השק הדורלי משמאל. היצרות קלה של פורמנה משמאל ולחץ על השורש השמאלי. תעלה הספינלית ברוחב תקין. עברתי גם EMG CONCLUSION: UPPER LIMBS EMG REVEALED THE SIGNS OF MILD CHRONIC CERVICAL POLYRADICULOPATHY LOWER LIMBS EMG REVEALED THE SIGNS OF MILD CHRONIC RADICULOPATHY L5-S1bilateral למרות שהבנתי כי המצאים קלים אני מאוד סובלת מכאבים שכמעט תמיד קיימים ולפעמים נרגעים מעט, אף פעם לאעוברים לאחרונה אני מאוד סובלת מעצירויות (אין לי בריחת צואה) ומאוד קשה לי לשתן כאילו אני ממש מתאמצת לעשות פיפי. כאשר אני מנסה לצאת בשרוים יש ליכאבים מאוד חזקים בכל האזור בגב התחתון ובכל הגוף במיוחד לאורך הצד השמאלי של הגוף, כאבים ממש חזקים וקושי בהליכה רציתי לדעת האם זה בכלל קשור? תודה

ככל הנראה העצירות נובעת מהתנייה של כאבי הגב התחתון (לא בעייה נוירולוגית) יתכן שגם משככי הכאבים אם מבסיס של מורפיום גורמים לעצירות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק