L5-S1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/11/2015 | 21:22 | מאת: רון

שלום עשיתי בדיקת MRI ולהלן התוצאות הממצא המשמעותי L5-S1 עם בקע אקסצנטרי לשמאל ו L1-2 בקע דיסק לאחור ומעט אקסצנטרי לשמאל. אז ככה להלן שאלותי 1. אני מרצה ועומד רוב הזמן על הרגליים האם זו הסיבה? 2. הייתי אצל אורטופד ואמר לי ללכת לעשות ביום שלמחרת שאיבת דיסק - אני כמובן מעוניין לשמוע עוד חוו"ד האם זה באמת הפתרון? מה האפשרויות שלפני? 3. האם ניתן לקבל של של מומחה מס 1 בארץ לטיפול בבעיות מסוג זה ? 4. מה הסיכוי להחלמה? אלפי תודות על התשובות

האם הכאב בישבן ורגל שמאל? ניתן לנסות צריבת דיסק ואם לא יעזור אז ניתוח אנדוסקופי.

14/11/2015 | 23:33 | מאת: רון

אכן מיקום הכאב הוא בישבן ולאורך השוקיים בשתי הרגליים לא רק ברגל שמאל.....(הגב לא קיפח אף רגל)....בנתיים נתנו לי ארקוקסיה שעושה את העבודה אבל כולי חשש כשאסיים את ה 10 ימים שקיבלתי הכאב יחזור... תודות על התגובה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק