פריצת דיסק מותנית - טיפולים שמרניים ללא הועיל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/11/2015 | 11:30 | מאת: דבי

אני צעירה עם משקל תקין, אורח חיים בריא ופעילות גופנית קבועה סובלת מזה שנתיים מכאבי גב- 4 התקפים, האחרונה חמורה וקשה מזה 7 חודשים חיי אינם חיים , שום טיפול שמרני לא הועיל תרופות, זריקות כירופרקטיקה אוסוטופטיה, פזיוטרפיה, פלדנקרייז ועוד , יש CT ןMRI שמראים פריצת דיסק L1-S5 ובלט , האם טיפול אנדוסקופי מתאים לי ?

11/11/2015 | 11:50 | מאת: דבי

אני רוצה להוסיף כי אתמול פתאום נצפס לי שריר כשהתלבשתי והגעתי לכרופרקט בזחילה ששלח אותי לטר"ם לקבל זריקה כדי שאוכל לנשום עם כאבי פכאלו הזריקה השפיעה רק אחרי 8 שעות ומאז אני עם תחושה מרחפת בשתי הרגליים , נימול קל בכפות רגליים ומאוד מטושוטשת , הגוף שלי נוטה לצד שמאל (הצד שמקרין לי כל הזמן ולמרות השיפור בכאב אני מפחדת לזוז , אמרו לי שהטשטוש נורמלי בגלל המורפיום שקבלתי לשריר והאופטלגין לוריד אך אני כבר לא בטוחה בכלום .. יש לציין שכח הסבל שלי הוא גדול אך עברתי את כל גבולות הסבל הניתנים לתיאור בחצי שנה האחרונה , משיהו המליץ לי על ניתוח כזה ואשמח לדעת אם מתאים

להגיע לבדיקה בבקשה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק