חולשה בכתפיים ובידיים עם הקרנה לרגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/11/2015 | 15:01 | מאת: אביתר

ד"ר שלום, מזה כחודשיים אני מרגיש חולשה בכתפיים המקרינה לידיים אשר בעיקרה איננה חולשה שגורמת לי לשמוט דברים אלא יותר תחושה של כמין צריבה מוזרה לאורך הזרוע. בנוסף משך אותה תקופת זמן אני מרגיש כאב בגב תחתון מצד ימין המקרין לישבן ולרגל ימין וגורם לתחושה של לחץ על הרגל וחולשה כאילו השריר תפוס והתעייף יתר על המידה. ביקרתי אצל נוירולוג שביצע בדיקה ניורולוגית יחד עם בדיקת E.M.G שיצאה תקינה. ממה יכולה לנבוע הבעיה?

למרות הבדיקה התקינה, יש עדיין מקום לבצע MRI ע"ש צווארי לפחות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק