התייעצות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/11/2015 | 22:30 | מאת: ניב

שלום רב, בן 29, עם בלט דיסק ב l4-5, l5-s1 עם לחץ על השק התקאלי מזה 13 שנה. עושה ספורט כדרך קבע (אימוני כוח וארובי). בדר"כ יש לי התקף כאבים פעם בשנתיים והוא עובר לבד תוך שבוע ע"י שימוש באטופן. מזה חודש סובל מכאבים קשים עם הקרנה לרגל שמאל (לפי מה שאמרו לי - יש דלקת), כאשר כל תזוזה של הרגל מרגיש כאילו קורעים לי את העצב באזור הגב התחתון\החיבור של הרגל. ניסיתי כבר לקחת אטופן, ארקוקסיה, ווליום - כמו כן גם טיפולים אלטרנטיביים כגון דיקור וכירופרקטיקה. איזה דרכים יש עוד להחלים מהכאבים?

תבצע MRI של הגב התחתון ותגיע להתייעצות. (הפנייה מאורתופד או רופא משפחה)

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק