עזרה בפיענוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/11/2015 | 11:54 | מאת: אוסנת

שלום ד"ר דוידוביץ אני בת 43 וסובלת מאוד מזה זמן רב מכאבי גב , לאחרונה תחושה של כאבים ונימלול ביד שמאל , כאבים בזמן ישיבה עקב כאב בגב תחתון וקושי בנשימה , רופא המשפחה שלך אותי לבדיקות C.T ואלה התשובות שקיבלתי בקע דיסק פרא מדיאני שמאלי ב- C6-C7 עם מגע בשק התקאלי לסיכום : יישור לורדוזיס . הצרות המרווח הבין חולייתי עם תופעת וואקום בדיסק -בגובה D11-D12 בלט דיסק דיפוזי נושק לשק התקאלי -בגובה L4-L5 אלה הם התוצאות של הC.T שעשיתי החודש כש- L5-S1 אין עדות לבלט דיסק וכשעשיתי ב2011 כן היה שם בלט דיסק , הכיצד זה יתכן ? ושאלתי השניה מה אומר היצרות ? ומה זה בקע ? אודה לך מאוד על עזרתך ותשובתך תודה מראש .

02/11/2015 | 13:21 | מאת: אוסנת

למי עליי לפנות עקב הכאב הנימלול והקושי ביד שמאל שרק מחמיר מיום ליום , והגב שנתקע ואי אפשר לזוז ימינה או שמאלה מהכאב ? תודה

04/11/2015 | 12:14 | מאת: אוסנת

אשמח לקבל את תגובתך לגביי .

מאחר ומדובר בפורום קליני, יש לציין גם את הסיממפטומים. הממצא המשמעותי היחידי הוא ב C6-7, האם יש כאב ביד שמאל?

16/11/2015 | 08:31 | מאת: אוסנת

אכן יד שמאל כואבת נורא עם תחושת נימלול לאורכה עד לזרת והקמיצה בעיקר , הכאב מקרין גם לכיוון הכתף מקדימה ומאחור, ומתחת לבית השחי השמאלי אינני יכולה ליטול משכחי כאבים כי לרובם אני אלרגית ( חוץ מאקמול) מה עליי לעשות על מנת להקל על הכאב ? מודה לך מאוד על התייחסותך .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק