חוות דעת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/10/2015 | 09:26 | מאת: אופיר

במשך מספר חודשים חשתי כאבים באזור הצוואר- כתף-יד ימין לאחר שבחודש האחרון הכאבים התעצמו פניתי לרופא- אחרי צילומי רנטגן ו-MRI, נמצא שיש לי שחיקה של דיסק (disc bulge) בחוליות 5 ו-6 ולחץ על תעלת עמוד השידרה ( היצרות) שגורם לכאבים במקומות אחרים בגוף בצורה משתנה כתוצאה מלחץ עצבי. האם הפתרונות היחידים הם ניתוח? כמה נחשב היום בעולם ניתוח כזה למסובך? האם זה נחשב לניתוח נוירולוגי או אחר? תודה

ממליץ לך להפגש עם מנתח עמוד שדרה (נוירוכירורג בד"כ)ולקבל חוות דעת מסודרת.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק