MRI פענוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/10/2015 | 20:28 | מאת: יקי

שלום רב , עקב כאבים בכתף וביד ביצעתי MRI , להלן התוצאה : סימני ניוון בדיסקים הבין חוליתיים . דיסק וסטיגאלי בגובה C3-C4 . חוט שדרה צווארי וגבי עליון עם סיגנל שמור . בחתכים האקסיאלים : בגובה C2-C3 : רוחב תקין של התעלה והפורמינות ללא בלט . בגובה C3-C4 : רוחב תקין של התעלה והפורמינות ללא בלט דיסקלי . בגובה C4-C5 : בלט דיסקלי אחורי קמור מחודד עם לחץ על השק התקאלי ועל קדמת החוט . שינוי ניווני היפרטרופי בפסט הימני . היצרות הפורמינות . C5-C6 : בלט דיסקלי רחב עם לחץ על השק התקאלי ועל קדמת החוט .היצרות משנית של התעלה. היצרות הפורמינות עם לחץ על השרשיםC6 . C6-C7 : בלט דיסקלי אחורי שטוח עם לחץ על קדמת השק התקאלי ומגע בקדמת החוט . היצרות הפורמן השמאלי עם לחת על שורש C7 משמאל . בגובה C7-D1 : מבנה שמור בגובה D1-D2 : ליסטיזיס מזערי . אודה לך אם תואיל נא לפענח התוצאות , ולהסביר לי מה הבעיות . וכן , האם נדרש המשך ברור \טפול ? בברכה יקי

תשובת ה MRI לא חד משמעית, רק אחרי שאצפה בתמונות בעצמי אוכל לדעת מה הסיבה לכאבך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק