יישור הלורדוזס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/09/2015 | 00:10 | מאת: שלי

שלום, לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח של הוצאת גידול NF שלוחץ על חוט שדרה בעמוד שדרה צווארי חולייה C5,C6. צילום רנטגן מעשיו תוצאה: יישור הלורדוזיס עדיין יש לי כאבים באיזור מה המשמעות של יישור הלורדוזיס? קשור לכאבים? יש פיתרון? תודה.

שלום רב, אני חושב שכאבים מסויימים סבירים עדיין, בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הגורם המנתח. לגבי הצילום- אחרי כל חבלה לצוואר יש את הממצא הזה ויתכן שהוא קיים ללא קשר לניתוח. תשאלי לגבי פיזיותרפיה/אוסתאופתיה לצוואר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק